25.01

Cu câteva zile în urmă, te-am visat așa cum fac de obicei doar că de această dată a fost puțin diferit pentru că ți-am făcut câteva mărturisiri pe care mă gândeam să ți le împărtășesc. Astăzi este ziua bărbatului cu care am adunat cele mai frumoase amintiri. Astăzi este ziua în care chiar dacă nu sunt lângă el să i-o pot arăta, îmi doresc mai mult ca oricând să fiu acolo. Și cine știe? Poate că într-o zi voi fi și nu va mai fi nevoie să îi scriu. Fericirea mea are două date când s-a născut. Astăzi și în ziua în care te-am cunoscut. Dacă te-ar putea cunoaște, orice femeie și-ar dori să te aibă. Uneori sunt geloasă și pe mine și mă întreb cum de am avut atât de mult noroc să te cunosc. Însă totul se întâmplă cu un motiv. Îți mulțumesc că exiști și că îmi faci zilele mai frumoase. Îți mulțumesc că ești întotdeauna lângă mine. Îți mulțumesc că mă accepți așa cum sunt.

Sunt atât de nerăbdătoare să te pot săruta de la mulți ani! Număr zilele până când te voi vedea iar și te voi putea strânge la piept. Până atunci te păstrez în piept. Nu te teme, este un loc sigur. Îți doresc la mulți ani, să ai parte de multă iubire, mulți bani, cât mai multe momente alături de mine și în primul rând sănătate ca să le poți face pe celelalte. Clipele frumoase nu se măsoară în timpul petrecut împreună, ci în numărul momentelor când te gândești la acele clipe și în numărul de zâmbete pe care le ai pe chip. Îți mulțumesc pentru cele mai frumoase momente din viață pe care le-am trăit împreună și îți urez să trăiești cât mai mulți ani pentru că vreau nenumărate clipe cu tine. Cu cât petrecem mai mult timp împreună, cu atât îmi doresc și mai mult. Iar până acum n-am știut că infinitul poate avea multiplu. Nu știu exact câte clipe vreau lângă tine dar știu că este un multiplu de infinit.

Sunt atât de mândră de tine, de tot ceea ce ai realizat de-a lungul vieții. Iar mamei tale îi urez de asemenea la mulți ani și multă sănătate chiar dacă nu este ziua ei, fiindcă a crescut un gentleman în societate, un bărbat în casă, un frate când vine vorba de sfaturi, un copil când vorbim despre suflet. Voi fi lângă tine și îmi voi folosi “bagheta magică” pentru a te ajuta să îți îndeplinești dorințele. La mulți ani și cum lucrurile frumoase au nevoie de timp și deci, de răbdare, vom sărbători în februarie. Până atunci îmi pregătesc magia!

Despre Cristina

Povestea blogului? Scurtă și simplă - dupa cum știm, cu toții avem aceleasi emoții si trairi, doar momentul diferă uneori. Restul e printresentimente.
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la 25.01

  1. Pingback: 25.01 | Printre sentimente

  2. La mulți ani și ție lângă un asemenea om minunat și la mulți ani și lui, că în definitiv e ziua lui! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  3. www.storiesandcrochets.wordpress.com zice:

    La multi ani si multa inspiratie pentru a scrie cel putin la fel de frumos. Ma bucur ca mai exista oameni care traiesc cu adevarat povesti de dragoste.
    Numai bine 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.