Ador când mă dezbracă de cuvinte, dar și când mă îmbracă cu halatul lui, să nu răcesc

10357973_1423003321302868_1544698604_n

M-am îndrăgostit sau doar mă gândesc non-stop la el? M-am îndrăgostit sau doar îmi doresc să îi simt fiecare respirație tandră, dulce? M-am îndrăgostit sau doar nu văd și nu îmi doresc pe altcineva lângă mine? M-am îndrăgostit sau doar e ceva firesc să mă trezesc dimineață după dimineață în brațele lui, plină de zâmbet? Oare să mă fi îndrăgostit sau doar stau cu el în casă? Sunt îndrăgostită sau doar îmi doresc să fie ultima mea relație?
La naiba! Da, sunt îndrăgostită! Iar el nu ratează nicio oportunitate de a mă face să-mi dau seama de asta! E primul bărbat care îmi demonstrează că fiecare noapte împânzită cu lacrimi pentru dobitocii care nu m-au apreciat, se poate răscumpăra înzecit. El e bărbatul care mi-a arătat că nimic nu e întâmplator și că merit să fiu iubită așa cum nici nu mi-am imaginat.
– Ăia care te-au pierdut au fost niște proști, jur!
Așa a început totul. 29 noiembrie. Cafea. Eram cu el în mașină îndreptându-ne spre cafeneaua noastră preferată când mi-a spus răspicat asta. Atunci credeam că e doar un mod banal de a mă agăța pentru a mă aduce în patul lui pentru o noapte. Și așa a fost. O noapte urmată de încă una și încă toate nopțile de până azi. Îmi șoptea planurile lui în timp ce îmi săruta ușor lobul urechii. Ah, ce fior!
– Vreau să te am, și nu pentru o seară, ci te vreau lângă mine ca pe femeia vieții mele.
La început, spusele lui îmi păreau doar amăgitoare. Însă gesturile lui tandre, atenția, grija și răbdarea pe care mi le oferă înca din clipa când ne-am cunoscut, spuneau altceva. Era prima dată când ceva mă îndruma să cred într-un necunoscut. Nu știam de ce, așa că am pus-o pe seama dorinței mele de afecțiune și l-am luat în derâdere. Dar el treptat, a știut să îmi demonstreze ce înseamnă cu adevărat un bărbat îndrăgostit și devotat. Era ciudat, total nefamiliar, pentru că până atunci nimeni nu făcuse tot ceea ce a făcut el pentru mine. Însă mi-am zis să-i dau o șansă, că poate, cine știe?
Din clipa în care am decis asta, i-am dat impulsul:
– Știi, o să vedem ce o să fie și eu vreau să ne dăm o șansă.
– O să-ți arăt cum ar trebui să fie tratată o femeie, că nu știu peste ce fel de dobitoci ai dat. Eu vreau să-ți demonstrez că există bărbați care știu ce vor, mi-a spus. Meriți asta.
Și el ma voia pe mine.
Reticentă, am gândit ca voi vedea cum vor decurge lucrurile fără să-mi fac speranțe prea mari sau să-mi tai singură craca. Atunci erau vorbe mari. Acum sunt fapte. Atunci aș fi dat înapoi. Acum aș merge cu el și prin foc. Atunci eram neîncrezătoare. Acum am atâtea speranțe în el.
Seară de seară și zi după zi mă îndrăgostesc mai mult de el. E singurul om din viața mea care îmi e cel mai tandru iubit, cel mai înfocat amant, cel mai bun prieten, cel mai grijuliu tată și cel mai enervant bărbat. Dar îl ador. Ador când se supără și apoi seara, fără să își dea seama, vine să mă ia în brațe crezând că dorm. Ador când după o mică discuție, mă trezește a doua zi cu cafeaua gata făcută. Ador când îmi gătește. Ador când mă sărută și ma face să-mi pierd total controlul. Ador când mă enervează și apoi mă face să-l vreau și mai tare. Ador fiecare celulă din el. Ador când ne trec prin minte exact aceleași prostii. Ador când are grijă de mine, dar și când mă ceartă. Ador când mă dezbracă de cuvinte, dar și când mă îmbracă cu halatul lui, să nu răcesc. Pur și simplu ador că m-a făcut să cred în basme. Ador că e bărbatul pentru care vorbele sunt fapte.

10346898_629650263790260_845293431_n

Despre Maria-Cristina Pavelescu

Povestea blogului? Scurtă și simplă - dupa cum știm, cu toții avem aceleasi emoții si trairi, doar momentul diferă uneori. Restul e printresentimente.
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.