Fereşte-te de femeia care pleacă atunci când iubeşte mai mult!

image

   Femeile pleacă atunci când îşi epuizează toate cele 1000 de motive pentru a se retrage şi chiar şi pe acel unul singur care le mai ținea aproape. Această categorie de femei cuprinde ori femeile extrem de puternice care luptă din tot sufletul pentru ceea ce iubesc, ori pe cele neîncrezătoare în propriile forțe şi în puterea de a merge mai departe.

   O femeie care pleacă de lângă cel pentru care ar fi în stare să mute munți, e clar una cu tărie de caracter şi pe care nu o mai mişcă vorbele dulci neînsoțite de fapte. Orice femeie se topește la vorbele calde ale iubitului ei şi o femeie care iubeşte, trece multe cu vederea. Dar atunci când ajunge în momentul în care plecând dintr-un punct cu o greșeală, ajunge în acelaşi loc desenând arce de cerc, conștientizează faptul ca e cazul să plece. Şi nu pentru că vrea, fiindcă îşi doreşte din tot sufletul să rămână, ci pentru că îşi dă seama că nu mai are pentru ce să o facă şi că trebuie să se retragă.

   Fereşte-te de femeia care a trecut peste despărțirea de cel pe care îl credea sufletul ei. Pentru că o asemenea femeie care şi-a călcat inima în picioare pentru a merge mai departe, va călca şi pe cadavre fără probleme pentru a fi din nou fericită. Dacă eşti unul dintre dobitocii care a lăsat-o pur şi simplu să plece crezând că ce e al lor, e pus deoparte, stai fără grijă – NU SE MAI ÎNTOARCE oricât te-ar fi iubit. Femeia care te iubeşte nu e bumerang. Nu o să poți şti niciodată ce a fost în inima ei când a fost nevoită să plece. Nu o poți lăsa plângând şi să o aștepți peste o săptămână să se întoarcă sărind fericită în brațele tale. Dacă a mai făcut asta, nu profita! A făcut-o pentru că te iubea enorm, însă uneori lacrimile ne spală ochii, limpezindu-ne vederea; ne fac să înțelegem mai clar greșelile. Iar acum când te aștepți mai puțin să o pierzi, se va întâmpla inevitabil.

   Poate că acum ego-ul prea mare te împiedică să vezi că ai pierdut-o cu adevărat. Sau poate că încă nu înțelegi valoarea reală a unei femei care te iubeşte nu pentru banii tăi şi în ciuda defectelor tale sau a situației complicate pe care o aduci la pachet odată cu tine. Dar într-o zi o să îți întorci privirea înapoi şi vei pricepe cât de mult însemna.

   O femeie care iubeşte mult, va pleca dacă vede că este nedrept tratată. Va accepta un număr de greșeli, dar nu vei şti când va fi ultima.

   Dacă ai alături femeia pe care o iubești şi care te iubeşte, ține-o aproape! Amintește-i în fiecare zi cât de mult o iubești şi arată-i asta prin gesturi mici, nu prin cadouri mari care încearcă să compenseze timpul petrecut împreună. Cadourile scumpe sunt minunate, însă o femeie care îl iubește pe cel de lângă ea, va fi mai mişcată de timpul oferit de tine decât de trusa de machiaj profesional pe care şi-o doreşte de atâta timp.

   Îți dai seama prea târziu că nu ai prețuit-o pe cât merita. Nu aștepta momentul ăla în care singurul lucru pe care îl mai poți face este să fii martor la cum femeia pe care o iubești pleacă încet, dar sigur! Atunci indiferent ce vei face pentru ea, o va lăsa rece, total impasibilă. Fă-o să simtă că o vrei! Dăruieşte-i nenumărate nopți nedormite – însă nu cu lacrimi, ci cu tine! Pune-o în toate pozițiile – de la cea mai bună prietenă, la mamă, iubită, amantă, regină. Fă-o acum sau o va face altul în locul tău!

image

Despre Maria-Cristina Pavelescu

Povestea blogului? Scurtă și simplă - dupa cum știm, cu toții avem aceleasi emoții si trairi, doar momentul diferă uneori. Restul e printresentimente.
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Fereşte-te de femeia care pleacă atunci când iubeşte mai mult!

  1. Diana zice:

    Frumos scris!
    „Va accepta un număr de greșeli, dar nu vei şti când va fi ultima.” Exact asa este.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.