Viața pe uliță

image

   A-nceput de ieri să-mi cadă
   Fisa. Pe gânduri am stat.
   Mintea din cap mi-a plecat?
   Ochii nu puteau să vadă…
                       Ce-ncurcat!

   Nu sta niciodată după un bărbat care nu vrea să te… ducă în rai. Dacă trece mai mult de o lună după ce trecuseră încă vreo 6 înainte, înseamnă fie că şi-a schimbat orientările, fie că stai de vorbă cu o p*zidă masculină. Şi în niciunul din cazuri nu o să poți ajunge pe culmile plăcerii.

   Dacă şi-a schimbat frizura într-o piele de capră arsă cu fierul de călcat şi nici măcar nu te mai salută, bucură-te! Măcar poți râde de tunsoarea lui fără ca lumea să ştie că ai avut vreodată fantezii cu un băiat cu freză de deținător de cancer.

   Dacă te sună să vă vedeți şi îți povesteşte despre cum a fost curtat de o tărăncuță aparținând unor coclauri de care nu s-a mai auzit, poți sta liniştită. Poți râde de el, îi poți spune că o să vă întâlniți, îl faci să aştepte minim o oră, apoi îl informezi în legătură cu planurile tale care bineînțeles, nu îl includ pe el. O să moară. În felul ăsta, măcar lumea nu o să ştie că ai avut de gând să ieşi la un date cu un tip prea înfierbântat de vara timpurie care a venit sau de gândurile lui cu tine pe care a vrut să şi le satisfacă prin acea milka de România adunată de pe marginea drumului. Crede că te face geloasă? Ar trebui să îi explici faptul că un zoofil nu poate fi capabil să facă o femeie adevărată geloasă doar pentru că a fost curtat de o vacă ce cerea să fie mulsă, apoi luată în… curte.

   Vorbeam cu o prietenă şi îmi spunea „M-a învățat mama că felul în care sărută un bărbat dezvăluie felul în care e în pat.”. Mă pusese pe gânduri. Aşa că i-am zis „Acum înțeleg de ce fostul nu ştia să sărute…”. Şi am înțeles multe lucruri din asta. M-a bufnit literalmente râsul la gândul că am avut fantezii cu un tip cu freză cu care făcea reclamă la pungile opace Kaufland şi care pe deasupra nici nu ştia să mă… sărute. Ah, ghinionista de mine!

image

Despre Maria-Cristina Pavelescu

Povestea blogului? Scurtă și simplă - dupa cum știm, cu toții avem aceleasi emoții si trairi, doar momentul diferă uneori. Restul e printresentimente.
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.