Iubeşte bărbatul lângă care poți sta în pat fără să faceți sex

IMG-20160517-WA0052

Iubeste bărbatul lângă care poți sta în pat fără să faceți sex, doar să vă țineți în brațe. Iubeşte bărbatul care e lângă tine atunci când ai probleme, nu care face numere de magie şi apare şi dispare când are chef. Iubește bărbatul care îți arată că în ochii lui eşti singura femeie. Iubeşte bărbatul pe care îl poți răni, fiindcă sigur i-ai aprins ceva în inimă. Iubește-l cum ştii tu mai bine şi ACUM, peste ani s-ar putea să nu mai ştii cum să o faci…

Femeile caută omul față de care îşi pot arăta vulnerabilitatea. Caută omul în fața căruia se pot destăinui şi în fața căruia machiate sau nemachiate, aranjate sau ciufulite după somn, să se simtă dorite şi frumoase. Caută omul care le privește în ochi şi le pătrunde în suflet. Caută omul care întâi le atinge inima, apoi trupul. Vezi tu, e dificil de găsit pe cineva aşa. Dar dacă atunci când îl găseşti, nu îi poți înțelege valoarea, amintirile cu el or să te răscolească de fiecare dată când câte un idiot nu îşi mai amintește exact numele tău, dar vrea să ştie cum arată patul tău. Poate nu te doare când îl pierzi, dar te doare când nu îl mai vezi lângă tine şi întâlneşti dobitoci pentru care femeia e doar o jucărie prin care îşi satisfac instinctele primare. Abia atunci înțelegi valoarea unei îmbrățişări din dragoste, a unor gesturi atât de mici, şi totuşi atât de însemnate. Întâi te doare în cot, apoi în inimă.

Bărbatul care îşi plimbă lin mâna prin părul tău, care are grijă de tine de la cum te îmbraci, la ceea ce faci, e cel care trebuie să îți stea alături. Păstrează-l lângă tine pe cel care îți oferă timpul, atenția şi mai ales respectul lui, nu pe cel de la care cele mai valoroase lucruri primite sunt de natură materială. Păstrează lângă tine bărbatul care te face să te simți femeie, care îți dă încredere în tine, nu pe cel care te face să crezi că eşti bună doar în pat.

Dacă încă nu ai întâlnit un asemenea bărbat, să îți păstrezi speranța că există! Sunt unele femei care i-au lăsat să plece crezând că aşa sunt toți… Şi s-au înşelat, evident. Aşa că dacă dai cumva de cel de lângă care am plecat, să ai grijă de el. Eu eram prea mică să pricep.

image

Despre Maria-Cristina Pavelescu

Povestea blogului? Scurtă și simplă - dupa cum știm, cu toții avem aceleasi emoții si trairi, doar momentul diferă uneori. Restul e printresentimente.
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.