Despre

This is an example of a page. Unlike posts, which are displayed on your blog’s front page in the order they’re published, pages are better suited for more timeless content that you want to be easily accessible, like your About or Contact information. Click the Edit link to make changes to this page or add another page.

8 răspunsuri la Despre

  1. ionutbill zice:

    Interesant blog , o impresie buna inca de la inceput, voi revenii cu mare drag pe viitor la urmatoarele postari. Am citit mai sus ca adori pozele, cand o sa ai timp imi dai mesaj pe blog/facebook sa iti arat si eu cateva din pozele realizate de mine, o parere un sfat nu strica nimanui. O seara buna 😀

    Apreciază

  2. Paul zice:

    Mulțumesc pentru vizita de pe blogul meu … sper că ți-a plăcut 😉
    Felicitări pentru blog! Voi reveni de câte ori am ocazia.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Ioan Robert zice:

    Buna!
    Tu esti autoarea articolului „https://printresentimente.wordpress.com/2020/01/23/fereste-te-de-femeia-care-pleaca-atunci-cand-iubeste-mai-mult/” ?

    Apreciază

    • Bună, Robert!
      Bineînțeles, tot ceea ce este scris pe acest blog reprezintă creații intelectuale proprii și îmi aparțin 100%, iar oricine copiază pasaje sau chiar articole întregi fără consimțământul meu expres și, în urma aprobării mele, nu specifică sursa, îmi încalcă drepturile de autor, fapt pentru care va fi obligat, în conformitate cu Legea 8/1996 actualizată și cu modificările ulterioare privind drepturile de autor și drepturile conexe, la despăgubiri în cazul în care iau cunoștință de acest lucru. Din acest considerent și din respect pentru munca altora, nu mi-aș permite niciodată să iau pasaje din alte lucrări și nici creații de orice tip fără acordul expres al autorului și, evident, făcând mențiune despre sursă.

      Apreciază

  4. Robert zice:

    Buna! Scuze daca pare deplasat, pot cumva lua legatura cu tine in privat? Cred ca ma poti ajuta intr-o problema…

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.