Învingător?

(** DĂ CLICK PE CUVÂNTUL HIGHLIGHTAT ÎNAINTE DE A ÎNCEPE SĂ CITEȘTI **)

 

Invingator

#B

Incredibly. Totally unexpected. That`s the way somebody can change your life.

Atunci când nu mai găsești puterea să speri, să iubești sau să crezi, atunci când simți că inima nu mai poate fi rănită, apare EL… Atunci orice secundă devine mărturia a ceea ce simți… Orice clipă îi este dăruită, orice gând și simțire. Iar fiecare moment în care nu îți vorbește se transformă într-un chin etern.

Poate că nu știe că îi scrii sau că ceea ce simți pentru EL nu sunt doar simple vorbe aruncate în vânt. Poate că nu știe că atunci când citești asta, te duci cu gândul inevitabil la el. L-ai aștepta la infinit și încă puțin după. Ai opri timpul să îi mai simți o dată dulceața buzelor. Și chiar ai făcut-o! Pentru că încă îi mai simți aroma dulceaga, apăsată… Când ești cu el, nu deții numai timpul, ci întreaga lume. De ce timpul? Pentru că îl adori în orice secundă și pentru că ai da o eternitate în schimbul unei clipe petrecute cu el, chiar și numai privindu-l. De ce întreaga lume? Fiindcă te face să simți așa cum întreg pământul nu ar reuși.

 

484675_247335378732252_942865455_n

I-ai șopti toate cuvintele de amor posibile, dar știi că nu te-ar ajuta să îi descrii felul totalmente nebunesc în care îți face inima să bată. L-ai ține îmbrățișat pentru totdeauna, dar știi că tot nu ar fi de ajuns să te saturi de el. I-ai vorbi despre toate. L-ai privi la infinit și știi că tot nu ar fi de ajuns să îi descoperi toate misterele. L-ai săruta până ce lumea s-ar sfârși… Și tot nu ai reuși să îi oferi întreaga dragoste pe care o ai în suflet. Așa că te mulțumești să îl adori mai mult și mai mult cu fiecare clipă care trece, cu fiecare tic-tac al ceasului.

Ai vrut să fie o distracție, dar a ajuns o nebunie! Îl dorești cu fiecare părticică din trupul tău. Îi aparții. Tu și la fel și inima, mintea și fiecare gând rătăcit. Te-ai pierdut într-un joc cu reguli necunoscute, nemaintalnite de tine până acum. Știi doar miza – sufletul tău. Și ce-ai făcut? Ai pariat pe tot… Iar acum TOT a devenit El.

Ești într-un joc demențial în care ți-ai recâștigat întreaga încredere. Ai primit declarații care îți dau fiori pe șira spinării numai gândindu-te la ele. Ai câștigat atenție, un loc al tău pe care nu ți-l poate lua nimeni oricât ar încerca și nopți nedormite pline de conversații și așteptări, dorințe arzânde, pe care le vei avea mereu, chiar dacă riști să fie doar în amintiri… Ai obținut fericirea sublimă, care depășește limitele lumești. Ți-ai lipit toate bucățelele de inimă răsfirate de-a lungul timpului pe care le credeai pierdute.

Featured Image -- 513

Dar vezi, draga mea, jocurile sunt periculoase și poți rămâne fără TOT ce ai acum. Ți-ai vândut dragostea pe zâmbete primite din inimă, pe clipe care te-au făcut literalmente să îți ieși din minți, pe promisiuni și legăminte din coarda inimii… Și ți-e teamă. Fiindcă știi că nu poți părăsi jocul pur și simplu fugind cu miza acordată. Tu poți ieși oricând, nu pot spune același lucru și despre restul din tine. Și de ce să renunți când ești o lupatoare? Tu nu știi, dar inima ta da. Și cum să îți lași toată fericirea? Imposibil!

Ce e de făcut atunci cu toate promisiunile și visele, cu toată iubirea și încrederea atunci când inima îi pompează temător, șovăitor numele prin vene? Ce e de făcut atunci când simți că ești pe cale să pierzi?… Renunți sau pariezi în continuare? Oare ce ar face un învingător? Ce fel de învingător? Unul care a mizat tot, care nu mai are ce câștiga, dar poate pierde totul. Luptă în continuare sau se retrage, lăsându-și în urmă inima, sufletul? Un învingător așteaptă. Speră. Joacă în continuare. Iar dacă riscă să piardă, își amanetează TOTUL pentru niște amintiri de neuitat, pe care le va lua întotdeauna cu el.

Loving you

Despre Maria-Cristina Pavelescu

Povestea blogului? Scurtă și simplă - dupa cum știm, cu toții avem aceleasi emoții si trairi, doar momentul diferă uneori. Restul e printresentimente.
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.