Un pahar pentru noi

tumblr_n3yg3dLale1qfm87to1_50012310528_546811958828895_3895193229762419977_n

 

 

#C.

Bună, ce mai zici? N-am mai vorbit de mult, mai știi?… Și ție ti-e dor?

O pauză nu înseamnă sfârșitul, dar nici un început. O pauză e o pauză și atât. Și cu dorul ce te faci? Ești un străin acum, nu mai știm nimic unul de altul, dar ești străinul pe care l-aș cunoaște încă o dată și încă o dată…

Mi-am dat seamă că indiferent cât timp trece fără să ne vorbim și indiferent de problemele cu care ne luptăm, iubirea e încă acolo, intactă. Poate și de aia știu că ești al meu. Dragostea adevărată rămâne în suflet o viață. O poți ascunde și înlocui pe moment cu clipe care îți mângâie sufletul îndurerat și îți alină trupul însetat de plăceri, dar la un pahar de vin, la o melodie fredonată pe fundal, îți amintești. Îți amintești că dragostea e încă acolo. E drept, nu am trăit o viață întreagă și nu mi-am întâlnit bărbatul lângă care să mă trezesc dimineață după dimineață până ce voi rămâne adormind pentru tot restul veșniciei. Dar simt că ceea ce iubesc ești tu. Ești singurul bărbat din viața mea care mi-a pătruns până dincolo de trup și suflet, ești bărbatul care mi-a umplut inima cu fiecare pahar de șampanie golit. Și la fel ai fost și tu în fața mea- gol- golit de secrete, de inhibiții, de nervi. Ești bărbatul care a atins toate subiectele cu mine și care a ajuns până la punctul G. Ești bărbatul care a știut exact cum să mă atingă… Mi-ai atins sufletul până când ai știut sigur ca n-ai să mai ieși de acolo.

Îmi lipsești. Acum mi-am dat seama ce înseamnă un subiect făcut ca la carte – niciodată neterminat și întotdeauna atingând toate cerințele.

Ce zici de un pahar de vin? Vin la tine? Sau vin băut la mine?

Hai să uităm încă o seară de probleme. Oricum ele rămân mereu acolo, dar viața trece… Știu că e interzis, însă asta mă atrage atât de rău.

Iubitul meu, hai să ciocnim un pahar pentru noi. Pentru noi, exact ca în vremurile bune… Să gustăm vinul în timp ce sorbim. În timp ce ne sorbim din priviri. Așa cum obișnuiam să facem. Sărută-mă ca și cum nu e nimic care să ne împiedice dragostea. Dezgolește-mă de temeri ca și cum a doua zi am fugi amândoi în lume.

1654254_1714241798801123_3406175684433762374_n

 

Despre Maria-Cristina Pavelescu

Am ales sa scriu acest blog pentru ca, dupa cum stim, avem cu totii aceleasi emotii si trairi, doar momentul difera uneori, iar acest lucru ma ajuta atat pe mine sa ma descarc, cat si pe voi sa vedeti ca nu sunteti singuri si neintelesi. Restul e printresentimente.
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.