Cu drag

75044_246132992185824_100889246_n Ia-o ca pe o declarație, dar nu te flata. Nu demult ți-am mărturisit că numai persoanele care au lăsat ceva în urma lor au postări dedicate. Iar acum a venit momentul tău. Totul a început în glumă, dar mai târziu am văzut că nu ne jucăm cu sentimentele, ci doar le facem jocul.

Știu că o să schițezi un zâmbet cu colțul gurii atunci când o să citești asta, tocmai de aici și motivul pentru care am ales să îți scriu. Pentru că meriți. Meriți toate sentimentele pe care le am pentru tine. Meriți fiecare moment în care gândul îmi zboară la tine.

Acum aștept. Aștept să îmi repar o greșeală sau poate sentimentele. Who knows? Până atunci, „ce zici de o țigară light”? Așa, ca între prieteni.

Cu drag,

Cea Mai Bună Prietenă a Ta

gif friends

Reclame

Despre Maria-Cristina Pavelescu

"What goes around comes around." "The course of true love did never run smooth." - Shakespeare "Just when the caterpillar thought her life was over, she began to fly." “To someone who can’t read, letters on a page appear to be randomly chose when in reality they are precisely ordered.” - Deepak Chopra Am ales sa scriu acest blog pentru ca, dupa cum stim, avem cu totii aceleasi emotii si trairi, doar momentul difera uneori, iar acest lucru ma ajuta atat pe mine sa ma descarc, cat si pe voi sa vedeti ca nu sunteti singuri si neintelesi. Restul e printresentimente.
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.