Monolog

as Și de ce încă mă gândesc încontinuu la tine? De ce după fiecare zâmbet sau lacrimă îmi răscolesc prin suflet momentele cu tine? De ce încă mă trezesc tastându-ți ezitant numărul pe ecranul telefonului? De ce încă apari în visele mele? De ce încă simt că îți stă gândul hoinar la mine?

Orgoliu. Asta m-ai învățat. Să îți mulțumesc? Hmm, da, pentru că acum am mai multă demnitate; nu, fiindcă te vreau aproape și nu te las să știi asta.

Fericire. Mai mult decât atât. O nouă viață. Asta e ceea ce mi-ai oferit și în schimbul căreia încă nu mi-am recuperat inima de la tine…

Iubire. Chiar există? Indubitabil! Este ceea ce ai lăsat în urma ta.
Dor? Doare… al naibii de tare! Este do(a)r… prețul pierderii tale.
O altă viață? Trebuie.  Dar de ce? Simplu. Pentru că trebuie să învăț să fac pași în continuare și pentru că nu pot rămâne în loc, m-aș pierde, iar acum nu mai sunt în dreapta ta, să mă las ghidată de tine și inima mea. Mai ții minte? Haa, mai bine ia un pahar de Jack. O să mă rătăcesc garantat prin mintea ta.

Sper. Sper să fii bine. Sper să te găsesc într-o zi. Sper să ne găsim amândoi fericirea. Se spune că unii oameni se despart pentru un timp, paradoxal, ca să își dea seamă că nu pot trăi unul fără celălalt. Și de ce spun lucrurile astea? Pentru că sper. Sper că într-o zi o să te pot privi adânc în ochi așa cum obișnuiam să o fac șiiii să… să iau și eu un pahar de Jack. Ciocnim?

Reclame

Despre Maria-Cristina Pavelescu

"What goes around comes around." "The course of true love did never run smooth." - Shakespeare "Just when the caterpillar thought her life was over, she began to fly." “To someone who can’t read, letters on a page appear to be randomly chose when in reality they are precisely ordered.” - Deepak Chopra Am ales sa scriu acest blog pentru ca, dupa cum stim, avem cu totii aceleasi emotii si trairi, doar momentul difera uneori, iar acest lucru ma ajuta atat pe mine sa ma descarc, cat si pe voi sa vedeti ca nu sunteti singuri si neintelesi. Restul e printresentimente.
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.